ΕΣΠΑΕΣΠΑ
^
YouTube

 

aero ISO 22000

Η Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. είναι μια Ελληνική Εταιρεία που ταύτισε το όνομα της με τον χώρο των Επενδεδυμένων προφίλ και Θωρακισμένης πόρτας.

Το κύριο μέλημα της PROFIL είναι να δίνει λύσεις στις ανάγκες των πελατών της. Αυτό άλλωστε είναι και το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας, η επαφή δηλαδή με τους πελάτες της και η σχέση εμπιστοσύνης που τόσα χρόνια έχει αναπτυχθεί.

Η Υψηλή Τεχνολογία σε συνδυασμό με τους Αποθηκευτικούς Χώρους δίνουν την δυνατότητα για άμεση Εξυπηρέτηση των Πελατών. Η εταιρεία εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία της διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό ώστε να μπορεί να παράγει προϊόντα αρίστης ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Υπάρχουν αυστηρές λειτουργικές διαδικασίες στη συνεχή προσπάθεια διασφάλισης των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας εκτείνονται σε ιδιόκτητο ακίνητο 20.000 τ.μ. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό ISO - 9001:2000.

Η εταιρία Γ. Καραμανλίδης και Σία Ε.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές βιομηχανίες στο χώρο των επενδεδυμένων προφίλ εσωτερικής και θωρακισμένης πόρτας. Έπειτα από την πετυχημένη πορεία των 20 ετών στην κατασκευή των επενδεδυμένων προφίλ καπλαμά και στην πώληση των παρελκόμενων υλικών τους, προχώρησε και στη διάθεση των προϊόντων της και σε Laminate (cpl α’ποιότητας). Πλέον η εταιρία μας μπορεί να παραδώσει την εσωτερική πόρτα και την θωρακισμένη πόρτα τελειωμένη και έτοιμη για τοποθέτηση.

Στόχος της «PROFIL» είναι να δίνει λύσεις στις ανάγκες των πελατών της. Αυτό το πετυχαίνει με την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της (διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ISO – 9001:2000) και με την άριστη επαφή που έχει με τους πελάτες της, που εξελίχθηκε με τα χρόνια σε σχέση εμπιστοσύνης. Με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και με μεγάλους αποθηκευτικούς και παραγωγικούς χώρους, που καλύπτουν έκταση 10000 τ.μ. ιδιόκτητου ακινήτου, η εταιρία μπορεί άνετα και άμεσα να εξυπηρετεί τους πελάτες της.

Τα προϊόντα της «PROFIL» διακρίνονται για την άψογη αισθητική τους και την υψηλή ποιότητα τους στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Αυτό το διασφαλίζει χάρις των άριστων υλικών που χρησιμοποιεί, τις αυστηρές παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθεί και με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της.

 

 

Porta Profil

Αρχεία: